Puls Homecare med i ”Dokkx på tur”

08-06-2017

Et spændende projekt med en bus fyldt med velfærdsteknologi og hjælpemidler, som skal give borgerne en bedre viden omkring deres mange muligheder.

Bussen møder borgeren i deres lokalområde, og giver dem mulighed for at se, prøve og låne hjælpemidler.

Fleksible badeløsninger

07-06-2017


Hos Puls Homecare går vi op i at gøre både brusebade og forflytninger nemmere for hjælperne og samtidig mere komfortabelt for patienter og brugere. Alle vores badeløsninger giver mulighed for fremragende pleje samt øget fleksibilitet i personalets arbejdsgange.

Produkterne er lavet af pulverlakeret og forzinket stål for lang holdbarhed og alle lever de op til gældende hygiejne- og sikkerhedskrav.

Vi tilbyder her vores badeløsninger til yderst favorable kampagnepriser – se nedenfor for specifikke produktoplysninger.
Gem

Opdateret Puls Homecare hjemmeside

24-05-2017

Gennem de sidste to måneder har vi arbejdet hårdt på at få vores hjemmeside opdateret med alle vores produkter.

Så nu vil du kunne finde en detaljeret produktbeskrivelse, billeder og meget mere under hvert hjælpemiddel. Der vil desuden også løbende blive opdateret med vores nyeste produkter og nyheder.

Omstrukturering i Handicare DK

21-01-2016

Fra starten af 2016 er der truffet beslutning om at Handicare A/S' brede produkt sortiment nu bliver inddelt i forskellige forretningsområder. Dette er for at højne kompetence- samt serviceniveauet i Handicare koncernen.